Printre cele mai bine vândute produse Lovehoney din timpul crizei se numără Fifty Shades of Greedy Greedy Girl G-Spot Rabbit Vibrator (89,99 $, lovehoney.com), Desire Luxury Rechargeable Remote Control Panty Vibrator (99,99 $, lovehoney.com) și TENGA Zero Flip Hole Masturbator masculin de lux (104,99 dolari, lovehoney.com).

In Blog

Printre cele mai bine vândute produse Lovehoney din timpul crizei se numără Fifty Shades of Greedy Greedy Girl G-Spot Rabbit Vibrator (89,99 $, lovehoney.com), Desire Luxury Rechargeable Remote Control Panty Vibrator (99,99 $, lovehoney.com) și TENGA Zero Flip Hole Masturbator masculin de lux (104,99 dolari, lovehoney.com).

La sfârșitul șirului este un dop pentru a vă ajuta să introduceți mărgelele și să le scoateți când ați terminat. Pentru un străin, mărgelele anale ar putea suna puțin … intense. Dar experții sexuali jură că sunt doar un alt instrument excelent pe care îl aveți în arsenalul dormitorului. ÎN LEGĂTURĂ: 5 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a încerca sexul anal Margelele anale sunt de obicei utilizate în timpul sexului pentru a vă spori orgasmul, spune terapeutul sexual certificat Debra Laino Health. „Margelele sunt introduse încet în rect și extrase cu viteze variabile înainte sau în timpul orgasmului”, spune ea. Unele margele anale sunt mai rigide și pot fi introduse și scoase ca un vibrator, spune Jess O’Reilly, dr., Gazda podcastului @ SexWithDrJess, spune Health. „Dar majoritatea vin pe un șir moale și poți introduce unul sau două pe rând, le poți scoate și apoi reintroduce”, spune ea. Există și unele variante în ceea ce privește modul în care sunt proiectate mărgelele anale. „Unele șuvițe lasă spațiu între fiecare mărgea, iar altele sunt aranjate cu mărgele în contact una cu alta”, spune O’Reilly. „Mușchii sfincterului anal vor răspunde la fiecare inserție și îndepărtare.” Iată ce altceva mai trebuie să știți despre mărgele anale, plus cum să le folosiți efectiv dacă sunteți gata să faceți pasul. Întregul scop al folosirii mărgelelor anale (în afară de drepturile de laudă aventuroase sexual) este ca aceștia să se simtă bine. „Mărgelele anale oferă plăcere prin stimularea zonei erogene pe care o avem cu toții în anus”, spune terapeutului sexual Rachel Needle, PsyD, co-director al Institutelor moderne de terapie sexuală. “Margelele anale stimulează mușchii sfincterului anal atunci când sunt mutați în interior și în exterior.” Laino adaugă că pot fi folosite pentru a-ți îmbunătăți orgasmul sau doar pentru a adăuga senzații noi la mix. Butt play 101: În timp ce ambii merg în fundul tău, un dop de fund este de fapt diferit de mărgele anal. „Un dop de cap este destinat să rămână în interior odată introdus, în timp ce mărgelele anale oferă plăcere fiind mutate în interior și în exterior”, explică Needle. La fel ca mărgelele anale, totuși, dopurile stimulează nervii din anus. De asemenea, stimulează partea internă a clitorisului și a punctului G, motiv pentru care unele femei le place să poarte unul în timpul penetrării vaginale. ÎN LEGĂTURĂ: 6 lucruri pe care fiecare femeie trebuie să le știe despre dopurile de cap Anusul nu își face propria lubrifiere, motiv pentru care „lubrifiantul de bună calitate” este o necesitate cu margele anale, spune O’Reilly.potencialex in farmaci „Mulți oameni preferă lubrifianții pe bază de silicon pentru jocul anal, dar dacă mărgelele tale sunt și din silicon, folosește un lubrifiant pe bază de apă”, sfătuiește ea.

În timp ce O’Reilly subliniază că poți introduce tehnic margelele și poți să-ți faci ziua, ele sunt de obicei folosite în timp ce faci alte lucruri, cum ar fi preludiu, sex oral sau sex penetrant. Siliconul este sigur și delicat pentru corpul dvs. și este, de asemenea, neporos, deci nu adăpostește bacterii, spune Laino. (BTW, O’Reilly subliniază că oțelul inoxidabil este, de asemenea, neporos, dar siliconul este de obicei o opțiune mai puțin intimidantă pentru începători.) Poate părea că un fir moale ar fi mai bine pentru început, dar O’Reilly spune că firele sunt de fapt mai ușor de inserat. „Va trebui să apăsați fiecare margelă cu un deget dacă este un fir mai moale de margele”, explică ea, adăugând că firele rigide pot fi pur și simplu împinse folosind dopul de la capăt. ÎN LEGĂTURĂ: Orgasmele anale sunt reale – Iată cum să ai unul „Nu trece direct la penetrare”, recomandă O’Reilly. Ea vă recomandă să vă tachinați exteriorul anusului înainte de a vă scufunda efectiv. Apoi, respirați lent și adânc. Când introduceți margele, rețineți că nu ar trebui să doară. „S-ar putea să pară puțin ciudat la început, deoarece sunteți obișnuiți să utilizați această zonă ca o stradă unidirecțională, doar de ieșire, dar diferențierea dintre senzațiile neobișnuite de cele dureroase este de o importanță capitală”, spune O’Reilly. În acest fel, vă puteți da seama ce funcționează și ce nu funcționează pentru dvs. „Joacă-te cu fundul tău la duș sau adaugă un deget lubrifiat din spate în timp ce te masturbezi”, spune O’Reilly. „Învață să-ți simți sfincterele interne și externe și practică-i să le strângi și să le relaxezi în jurul degetului tău lubrifiat.” Feedback-ul este crucial atunci când le folosiți împreună cu un partener, „astfel încât partenerul dvs. știe exact ce se simte bine în ceea ce privește adâncimea, presiunea, unghiul și mișcările”, spune O’Reilly. Și, bineînțeles, dacă ceva se simte oprit, vorbește cât mai curând posibil. Fesul tău are o mulțime de bacterii și da, acea bacterie va ajunge pe margele tale. „Igienizarea este foarte importantă din cauza bacteriilor din rect. O curățare adecvată este o necesitate, deoarece este o modalitate foarte ușoară de a transmite o ITS ”, spune Laino. Pentru a le curăța, O’Reilly recomandă să vă spălați bine mărgelele cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare și să le lăsați să se usuce înainte de a le păstra. Dacă ați căutat lubrifiant în timp ce utilizați margele, asigurați-vă că igienizați sticla de lubrifiant și după aceea.

Pentru ca articolele noastre de top să fie livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/author/bethany-heitman200OK “” https://www.health.com/condition/sleep/ saltea casper-wave-hybrid-review-sale200OK La începutul carantinei acum vreo 2 luni și jumătate, spatele meu era într-o stare proastă. Eram dureros și strâns și m-am trezit pe tot parcursul nopții, durând, iar lucrurile s-au înrăutățit doar în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce stresul pandemic a început să-și facă efect. După un spasm intens la spate la mijlocul mi-a lăsat imposibilitatea de a merge și m-a forțat să iau câteva zile libere de la serviciu, știam că este timpul să investesc într-o ușurare serioasă, așa că mi-am modernizat salteaua, am început să văd un chiropractor și am început o practică zilnică de yoga. Au trecut acum 6 săptămâni de când am început să pun în aplicare câteva recomandări noi de la practicianul meu și să dorm pe hibridul Casper’s Wave, o saltea special concepută pentru ameliorarea durerilor de spate și, din fericire, nenorocirile mele de spate au dispărut. Dacă sunteți în căutarea unei ușurări similare, acum aveți șansa de a prinde salteaua super susținută la o reducere rară, ca parte a vânzării timpurii a saltelei de weekend a memoriei. Pentru a cumpăra: de la 1.346 USD (a fost 1.495 USD); casper.com Înainte de a obține acest hibrid, m-am considerat o persoană cu saltele „fermă”. Dormisem pe saltele cu spirală întreaga mea viață și nu mă gândeam prea puțin la modul în care patul meu ar putea avea impact asupra corpului meu sau asupra calității somnului meu. Odată ce am început să mă trezesc în mijlocul nopții, dureros – chiar să mă trezesc înainte de alarma, deoarece eram prea dureros să mai stau în pat, am început să cercetez opțiuni și am solicitat un eșantion de revizuire pentru a afla mai multe despre designul unic al acestuia. În prima mea noapte de utilizare, am simțit instantaneu o diferență. De fapt, în momentul în care am rostogolit salteaua și m-am așezat, a fost evident cât de mult mai densă, mai confortabilă și mai solidă a fost această piesă în comparație cu vechea mea. Salteaua ergonomică are o bază de arc mai tradițională combinată cu trei straturi de spumă, precum și păstăi de gel plasate strategic care vă ajută să vă susțineți talia și partea inferioară a spatelui, asigurându-vă că coloana vertebrală este aliniată – indiferent de poziția de dormit preferată. De asemenea, designerii au creat trei zone în cadrul saltelei, care oferă suport special pentru umeri, talie și șolduri.

Fie că sunt întins pe spate, fie că sunt întins pe o parte, mă simt leagăn peste tot. Spre surprinderea mea, această saltea s-a dovedit a fi și mai rece și mai confortabilă. Nu mi-am dat seama cât de multă căldură a prins patul meu anterior până când nu am dormit pe acesta, care are spumă perforată, canale de aer încorporate și gel de răcire folosit în tot. Nu mă mai trezesc în mijlocul nopții fierbinți și transpirate și sunt sigur că acele ore suplimentare de somn sănătos mi-au ajutat să-mi vindec spasmul din spate. Fiecare saltea a mărcii are o garanție de 10 ani și o perioadă de încercare de 100 de nopți fără riscuri, deci dacă nu sunteți gata să vă angajați, dar doriți să testați una, puteți merge mai departe și încercați una acasă. Mai mult, toate cele 3 saltele Casper sunt marcate în prezent ca parte a vânzărilor sale timpurii de Memorial Day, ceea ce îl face un moment ideal pentru modernizarea patului. Cumpărați saltea Casper la vânzare: Casper Original, de la 536 USD (a fost 595 USD); casper.com Casper Nova Hybrid, de la 986 USD (a fost 1.095 USD); casper.com Casper Wave Hybrid, de la 1.346 USD (a fost 1.495 USD); casper.com Acum că am testat o varietate de abordări care ameliorează durerea și stresul (respirație prin yoga, muncă de mobilitate etc.), aș susține că nicio problemă a spatelui nu poate fi rezolvată cu o soluție rapidă sau un produs.

Abordarea mea include îngrijire non-stop pentru spate – întindere dimineața, mai multă mișcare pe tot parcursul zilei și suport adecvat toată noaptea, dar o saltea modernizată este o modalitate ușoară și rapidă de a experimenta o ușurare, iar această vânzare rară vă va ajuta salva. Doar asigurați-vă că ați comandat-o înainte de a crește prețurile! Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru Health Shopping pentru a obține doza zilnică de terapie cu amănuntul, cu oferte excelente selectate manual de editorii noștri – direct în căsuța de e-mail. “” https://www.health.com/sex/more-sexually-adventurous-lockdown-survey200OK Dacă ați copt toată pâinea, ați organizat toate dulapurile și ați făcut tot ce merită vizionat pe Netflix în timp ce erați în carantină, ce altceva mai rămâne de făcut, dar să-ți dai viața sexuală un shakeup? Un nou sondaj realizat de „marca globală a fericirii sexuale” Lovehoney a constatat că cuplurile au profitat de ordinele de a sta la domiciliu pentru a-și condimenta viața sexuală. Peste 1.200 de persoane au luat parte la sondajul online și 52% au declarat că au devenit mai aventuroși sexual în timpul focarului COVID-19. Și se bucură în mod clar – 76% intenționează să o mențină după blocare. Lovehoney raportează, de asemenea, că 43% dintre respondenți – atât cupluri, cât și persoane singure – folosesc jucării sexuale mai frecvent. Vibratoarele, dildo-urile, bărbații, bărbații, dopurile și inelele de dragoste ale cuplurilor sunt jucăriile din topul listelor oamenilor. Printre cele mai bine vândute produse Lovehoney în timpul crizei se numără Fifty Shades of Greedy Greedy Girl G-Spot Rabbit Vibrator (89,99 $, lovehoney.com), Desire Luxury Rechargeable Remote Control Panty Vibrator (99,99 $, lovehoney.com) și TENGA Zero Flip Hole Masturbator masculin de lux (104,99 dolari, lovehoney.com). Acest lucru vă poate face să priviți diferit toate pachetele de livrare care ajung la casa vecinilor. ÎN LEGĂTURĂ: Sexul în timpul pandemiei de coronavirus: ce este sigur și ce experții nu vor să faci, dar sexul mai aventuros nu înseamnă neapărat mai mult sex, iar imaginea nu este aceeași în SUA.

Floridianii par să fi îmbrățișat orice oportunitate pentru un timp sexy (singuri sau împreună cu partenerul lor), cu o creștere de 14% a activității dormitorului. Dar, pe coasta de vest, californienii au înregistrat cea mai mare scădere (19%) a sexului. Respondenții din Illinois, Texas, Pennsylvania și New York au raportat, de asemenea, mai puține sexe decât înainte de blocare. Nici toate cuplurile nu au reușit să se izoleze împreună. Aproape un sfert (24%) dintre persoanele care au participat la sondaj au declarat că nu au putut să-și vadă partenerii din cauza comenzilor de a rămâne acasă sau de a se adăposti, ceea ce a creat provocări de intimitate pentru 63% din cupluri. Viața sexuală a tinerilor a suferit cea mai mare perturbare – cei cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani au raportat o scădere cu 14% a activității sexuale, în principal pentru că sunt mai puțin probabil să trăiască împreună decât persoanele în vârstă. Între timp, grupa de vârstă de peste 35 de ani sa bucurat de o creștere de 4%. Dar chiar și cei din carantină împreună au întâmpinat provocări: pentru cei care sunt capabili să se apropie și de personal, menținerea volumului scăzut este o mare preocupare – 44% dintre oameni au spus că trebuie să facă dragoste mai liniștit pentru a nu deranja alte persoane din casa lor. Dar, indiferent dacă au fost blocate împreună sau separat, cuplurile s-au bazat pe sex (89%) și pe sexul virtual (48%) pentru a menține scânteia. “” Multe cupluri sextează și se bucură de sesiuni video de sex prin FaceTime, Zoom și Skype pentru a face separarea mai suportabilă “”, a declarat Annabelle Knight, expertă în relații cu sexul și relațiile lui Lovehoney, într-un comunicat de presă.

LEGATE DE: Cum să faci sex grav la telefon, potrivit experților. Nu există nicio îndoială că pandemia COVID-19 a fost stresantă pentru mulți dintre noi și a trebuit să găsim propriile noastre modalități de a face față presiunii emoționale. Pentru majoritatea respondenților la sondajul Lovehoney, masturbarea este calea de urmat. Nouă din zece respondenți (90%) consideră că este un bun calmant, iar aproape jumătate (45%) au spus că se masturbează mai mult decât de obicei în timpul blocării. Bineînțeles, nu toată lumea își petrece timpul liber de blocare în pasiunea pasiunii. Dintre cei care se izolează cu un partener, 19% nu fac deloc sex. Creșterea nivelului de stres, de asemenea, a dus la mai multe dispute cu partenerii pentru 32% dintre respondenți (sex machiaj post-pandemic, cineva?). Doar aproximativ o treime (32%) dintre cei chestionați au declarat că sunt fericiți sexual în timpul blocării, iar doar 38% au spus că blocarea a îmbunătățit calitatea vieții lor sexuale. În general, Knight a spus „„ este minunat să vezi atât de multe cupluri folosind sexul ca o modalitate de a spori fericirea în timpul blocării. ”„ Ghici că nu toată lumea se confruntă încă cu oboseală de carantină.

  Pentru a primi cele mai importante povești despre sănătatea sexuală în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la newsletter-ul Health Hookup “” https://www.health.com/condition/allergy/20-allergy-control-products-to-sneeze-proof-your -home200OK “” https://www.health.com/condition/sexual-health/oral-sex200OK Este unul dintre cele mai intime și private acte de care se poate bucura un cuplu – motiv pentru care există atât de mult mister și dezinformare în jurul sexului oral . Și, deși răsfățându-vă cu această activitate sexuală odată tabu (era o infracțiune care se pedepsește în unele state, în mod uimitor) poate fi o parte sănătoasă a oricărei relații romantice, cu siguranță există câteva lucruri de reținut. „Vorbesc despre acest lucru cu pacienții aproape în fiecare zi în practica mea”, spune Mary Rosser, MD, profesor asistent de obstetrică și ginecologie la Columbia University Medical College. „Bineînțeles, eu sunt de obicei cel care o aduc în discuție. Nu multe femei vor sau nu se gândesc să întrebe despre asta. ” Acest lucru se poate datora faptului că sexul oral are încă o reputație riscantă, chiar dacă este o parte destul de standardă a repertoriului sexual al unui cuplu tipic. ÎN LEGĂTURĂ: 5 poziții de sex oral care vă fac mai ușor să aveți un orgasm Iată ce vrea ea femeilor – și oricui se angajează sau se gândește să facă sex oral – să știe despre beneficiile minunate și riscurile potențial îngrijorătoare. Sondajele arată că mulți oameni – inclusiv mulți tineri adulți și adolescenți care doresc să își păstreze „virginitatea tehnică” – nu consideră că sexul oral este adevăratul lucru. Poate pentru că oralul nu este penetrare într-un sens tradițional sau poate pentru că actul nu poate duce la concepție. Dar medicii spun că sexul oral este încă sex, mai ales că prezintă multe din aceleași riscuri ca și actul sexual, dacă nu este făcut în mod responsabil. „Multe femei se concentrează pe„ Ei bine, nu voi rămâne însărcinată ”, spune dr. Rosser. „Dar spun că există o altă problemă foarte gravă cu sexul neprotejat, fie că este vaginal sau oral, și anume transmiterea bolilor cu transmitere sexuală. Ca doctori, le spunem oamenilor că, în acest sens, sexul oral încă mai contează. ” Câte cupluri se complac în oral?

Iată o idee: într-un studiu din 2016 publicat în Jurnalul canadian de sexualitate umană, aproximativ 900 de studenți heterosexuali au fost chestionați despre cea mai recentă întâlnire sexuală a acestora. Mai mult de două treimi dintre acești participanți au raportat că a fost implicat sex oral.

Recent Posts